Rekrytointi

TEOLLISUUDEN URAKOINNIN JA KUNNOSSAPIDON OSAAJA

– tule meille töihin!

Meillä Lämpösululla on nyt kevään vankin haku päällä. Etsimme saumattomiin riveihimme erityisesti teollisuusputkihitsaajia, putkiasentajia, teollisuudenkunnossapitoasentajia, eristyspeltiseppiä ja telineasentajia.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, hyvät edut ja mahtavan työyhteisön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Arvostamme osaavia ja ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on korkea työmoraali ja oikeanlainen asenne asiakkaita kohtaan. Monipuoliset työtehtävät teollisuusympäristössä vaativat tekijältään järjestelmällistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaslähtöistä ajattelua. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat työmme perusperiaatteita, joita noudatamme kaikissa asiakkuusprojekteissamme. Ajokortti on kaikissa tehtävissä välttämätön, sillä työskentely tapahtuu pääosin Kotkan, Haminan ja Kouvolan alueilla. 

Kehotamme rohkeasti laittamaan hakemusta, vaikka et ole kokenut ammattilainen. Olemme valmiit kasvamaan yhdessä työntekijämme kanssa ja panostamaan heidän osaamiseensa, jotta saamme kaikista parhaat tekijät riveihimme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)lamposulku.com 15.2.2023 mennessä

Työt alkavat heti kun sopiva tekijä löydetään.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat seuraavilta henkilöiltä:

Eristyspeltisepät ja telineasentajat
Markku Kuusisto, p. 040 055 3258, markku.kuusisto(at)lamposulku.com.

Teollisuusputkihitsaajat

Mika Saikkonen, p. 050 919 0845, mika.saikkonen(at)lamposulku.com.

Jatkuva haku on myös auki

Etsimme aktiivisesti myös muita uusia asennustyön ammattilaisia – haku on päällä jatkuvasti. Jos sinulla on aiempaa kokemusta työtehtävistä teollisuuden parissa ja uskot sopivasi ammattitaitoiseen porukkaamme, ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä oheinen hakemus! Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen info(at)lamposulku.com.

 

Ota sosiaalisen median kanavamme seurantaasi:
Facebook: @lamposulku
Instagram: @lamposulkuoy