Rekrytointi

Teollisuuden urakoinnin ja kunnossapidon osaaja 
– tule meille töihin! 

Meillä Lämpösululla on nyt kevään vankin haku päällä. Etsimme saumattomiin riveihimme erityisesti teollisuusputkihitsaajia, teollisuusputkiasentajia, eristyspeltiseppiä, telineasentajia, telinetyönjohtajaa, eristystyönjohtajaa sekä teollisuusputkisto-osaamista omaavaa työnjohtajaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, hyvät edut ja mahtavan työyhteisön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Arvostamme osaavia ja ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on korkea työmoraali ja oikeanlainen asenne asiakkaita kohtaan. Monipuoliset työtehtävät teollisuusympäristössä vaativat tekijältään järjestelmällistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaslähtöistä ajattelua. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat työmme perusperiaatteita, joita noudatamme kaikissa asiakkuusprojekteissamme. Johtotehtävissä arvostamme hyviä johtamis- ja esimiestaitoja, sekä tietotekniikan perusteiden hallintaa. Ajokortti on kaikissa tehtävissä välttämätön, sillä työskentely tapahtuu pääosin Kotkan, Haminan ja Kouvolan alueilla. 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.5.2020 mennessä. Täytä oheinen lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)lamposulku.com. 

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat seuraavilta henkilöiltä: 

Eristyspeltisepät, telineasentajat sekä teline- ja eristystyönjohtajat
Markku Kuusisto, p. 040 055 3258, markku.kuusisto(at)lamposulku.com.

Teollisuusputkihitsaajat ja mekaaninen työnjohtaja
Mika Saikkonen, p. 050 919 0845, mika.saikkonen(at)lamposulku.com.

 

Jatkuva haku on myös auki

Etsimme aktiivisesti myös muita uusia asennustyön ammattilaisia – haku on päällä jatkuvasti. Jos sinulla on aiempaa kokemusta työtehtävistä teollisuuden parissa ja uskot sopivasi ammattitaitoiseen porukkaamme, ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä oheinen hakemus! Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.

Kysy lisätietoja tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info(at)lamposulku.com.
 

Lähetä hakemus