Rekrytointi

Teollisuuden urakoinnin ja kunnossapidon osaaja tai tarjouslaskija – tule meille töihin!

 

Meillä Lämpösululla on uudenvuoden kunniaksi haku päällä. Etsimme saumattomiin riveihimme teollisuusputkihitsaajia, teollisuusputkiasentajia, eristyspeltiseppiä, sekä tarjouslaskijaa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, hyvät edut ja mahtavan työyhteisön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Arvostamme osaavia ja ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on korkea työmoraali ja oikeanlainen asenne asiakkaita kohtaan. Monipuoliset työtehtävät teollisuusympäristössä vaativat tekijältään järjestelmällistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaslähtöistä ajattelua. Oma-aloitteisuus, huolellisuus ja sovituissa aikatauluissa pysyminen ovat työmme perusperiaatteita, joita noudatamme kaikissa asiakkuusprojekteissamme. Johtotehtävissä arvostamme hyviä johtamis- ja esimiestaitoja, sekä tietotekniikan perusteiden hallintaa. Ajokortti on kaikissa tehtävissä välttämätön, sillä työskentely tapahtuu pääosin Kotkan, Haminan ja Kouvolan alueilla.

Jotta projektit menevät nappiin, etsimme kenttätyön lisäksi timanttisia tarjouslaskijaa. Työ sopii uraansa aloittavalle tai konkarille, ja tekninen koulutus luetaan eduksi. Työ vaatii Microsoft Office -työkalujen käytön  osaamista. Jos intoa löytyy, pestissä on myös mahdollisuus edetä projektipäälliköksi.


Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 31.1.2022 mennessä.

Täytä oheinen lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)lamposulku.com.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat seuraavilta henkilöiltä:

  • Markku Kuusisto, p. 040 055 3258, markku.kuusisto(at)lamposulku.com.
  • Mika Saikkonen, p. 050 919 0845, mika.saikkonen(at)lamposulku.com.

Jatkuva haku on myös auki

Etsimme aktiivisesti myös muita uusia asennustyön ammattilaisia – haku on päällä jatkuvasti. Jos sinulla on aiempaa kokemusta työtehtävistä teollisuuden parissa ja uskot sopivasi ammattitaitoiseen porukkaamme, ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä oheinen hakemus! Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse.

Kysy lisätietoja tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info(at)lamposulku.com

Lähetä hakemus